Beauty rutina na valentýnské rande

Beauty rutina na valentýnské rande

Beauty rutina na valentýnské rande. Pro někoho možná další všední den, pro nás ženy příležitost hezky se obléknout a vyrazit třeba na skvělou večeři s naší drahou polovičkou. Aby mohl být večer dokonale romantický a vy jste se cítila krásně a sebevědomě, věnujte si čas na sebe opečovávání. To, jak se cítíte, vyzařujete i navenek. S našimi tipy budete večer zářit. ujte si čas na sebe opečovávání. To, jak se cítíte, vyzařujete i navenek. S našimi tipy budete večer zářit.

CO BY MĚLO PŘEDCHÁZET VEČERNÍ PŘÍPRAVĚ? JAKÉ BEAUTY PROCEDURY ZAPOJIT?

PÉČE O TĚLO

Dopřejte si relaxační vanu s bylinkovou solí a během ní promasírujte pokožku masážním kartáčem. Masáž můžete kombinovat s peelingem na tělo. Zbavíte tak pokožku odumřelých kožních buněk, na dotek bude krásně hladká, prokrvíte ji, stimulujete tvorbu kolagenu a podpoříte lymfatický systém. 

Nezapomeňte se po koupeli namazat výživným tělovým krémem či olejem, ať pokožka zůstane hydratovaná. To samé platí vždy i po holení. Kůže může být podrážděná, tak volte ideálně neparfémovanou kosmetiku.

SKIN CARE A BEAUTY RUTINA NA VALENTÝNSKÉ RANDE

Než se pustíte do večerního make upu, připravte a vyživte pleť pečující kosmetikou. Základem každého líčení je krásná a zdravá pokožka. Ta vychází nejen zvenčí, ale i zevnitř. Proto doplňujte pravidelně kolagen díky Rays, který ji udrží pevnou a pružnou. 

Než nanesete jakýkoliv make up, měly byste na něj pleť připravit. Nepodceňte dvoufázové čištění. Jako první by měl na řadu přijít produkt s olejovou složkou, který rozpouští makeup i voděodolné líčení a kožní maz. Poté šetrný mycí gel, který nevysušuje pokožku. Ideálním krokem po důkladném čištění, je aplikace toneru, který vyrovnává pH pokožky, zklidňuje ji a připravuje ji na následnou péči. 

Pokud vás čeká speciální večer, jako je valentýnské rande, vytáhněte silné beauty pomocníky v podobě chladivých polštářků pod oči a vyživující hydratační masky. Polštářky zbavují otoků a hydratují oční okolí. Nechte je chvíli vychladit v lednici, jejich efekt se zesílí a vaše oči nebudou působit unaveným dojmem. Během nanesení masky se můžete věnovat výběru vhodného outfitu na večeři, nebo stihnout manikúru. 

MAKE UP TIPY

Poté naneste pleťové sérum s aktivními látkami a hydratační pleťový krém, který si sedne s texturou vašeho make-upu. Make up by měl vždy vyhovovat vaší pokožce. Pokud ji máte mastnější, měl by být více matující. Pokud naopak sušší, měl by obsahovat hydratační složky. Čím je vaše pokožka zralejší, tím více sušší bude, protože se s věkem snižuje produkce kolagenu a pokožka ztrácí hydrataci. Doporučujeme vybírat krémové textury produktů (tvářenka, highlighter, oční stíny), které pokožku rozzáří a dodají ji mladistvější vzhled. Lépe se zapracují do pleti a nezvýrazňují vrásky. Pro přirozený vzhled zvýrazněte buď oči, nebo jen rty. Obojí by působilo příliš tvrdým dojmem a možná by takový make up přidával roky, nebo by minimálně odradil vašeho nápadníka.

POSLEDNÍ TEČKA

Jste oblečená, nalíčená i učesaná. Co ještě zbývá? Nanést parfém…

Vyberte vůni, která vám nejlépe sedne a naneste ji na vnitřní zápěstí, pod uši a do dekoltu. Skvělým tipem je rozprášit vůni do vlasů. Vydrží déle vonět a při každém prohození vlasů se opět rozvoní. 

Ať je váš valentýnský večer kouzelný v té nejlepší společnosti a vy se cítíte krásně a přitažlivě. 

S láskou Váš Rays

 

← Starší článek Novější článek →

Nejnovější články

RSS
Vyhrajte 50% slevu na celý nákup

Vyhrajte 50% slevu na celý nákup

Od Vladimir Drozd

Potřebujete si doplnit zásoby svých oblíbených produktů Ramissio? Nebo chcete vyzkoušet některou z našich novinek? Zapojte se do naší soutěže na instagramovém nebo facebookovém profilu a vyhrajte jeden ze...

Číst více
Zapojte se do soutěže o kolagenovou směs Rays Anti-age Grep

Zapojte se do soutěže o kolagenovou směs Rays Anti-age Grep

Od Vladimir Drozd

Vyzkoušejte své štěstí a zasoutěžte si na našem instagramovém nebo facebookovém profilu o oblíbený Rays Anti-age s grepovou příchutí. Kolagenová směs kombinuje velmi účinné látky...

Číst více